Herberg Hoorn

Kerstsfeer met Voci d’Angeli

Op zondag 13 december tijdens Herberg Hoorn Kerst-inn zal ook het a-capellakoor Voci d’Angeli de binnenstad van Hoorn opluisteren. Er zijn diverse liederen ingestudeerd uit de Renaissance en de Barok die vierstemmig zullen worden vertolkt. De locatie waar Voci d’Angeli optreedt is nog niet bekend. Iedereen is uitgenodigd ook daar de sfeer met Voci op te snuiven en te genieten. Op het repertoire staan internationale liederen zoals While Sheperds Watched their Flocks by Night; Remember O, thou man en Deck the Hall, maar ook de wat meer bekende kerstliederen zoals Stille Nacht. In aanvulling hierop worden er ook andere liederen gezongen.

Het koor met vijftien zangers en zangeressen bestaat al 18 jaar en staat onder de bezielende en kundige leiding van Eduardo López, derdejaars student aan het conservatorium in Amsterdam.

Voci d’Angeli zoekt nog enkele mannen om de bassen en tenoren te versterken.

De repetities zijn op de donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur in het kerkje op de hoek van de Kolenbergstraat en de Westerblokker in Blokker.

Aanmelden via onze website: www.vocidangeli.nl. Neem voor meer informatie contact op met Rina de Wit-Hofland via info@vocidangeli.nl.